Jump to content
Sign in to follow this  
GlitchedExe

Help..... i littery can't play cause of this bug.

Recommended Posts

GlitchedExe

So. Just bought the game, and installed it and everything.
Launched the game, and sees that ring thing moving. Good.
Now its been 20 mins since i've launched the game, i proceed to close the game and went to EFT files.
Uninstalled the game, then the client. Reinstalled both, and launched the game again, still.
Waited for 10+ mins still no dice.

Please help me.......
And thanks for reading this! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mr_Sheep

Have you tried to run it as admin? 

Also allow it thru your firewall 

Share this post


Link to post
Share on other sites
GlitchedExe

Hmmmmm yea trying that out rn, it seems to be doing SOMETHING for sure.
Ill reply back again in 5 or 20 mins :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
GlitchedExe
Posted (edited)

Yea still not working...... same thing.

I also tried playing on a different windows USER, and used other ways. :/

Edited by GlitchedExe

Share this post


Link to post
Share on other sites
GlitchedExe

Alright so i kinda found a solution now!

So pretty much if your game wont load, just check integrity and boom.
It actually loads. Im confused but alright.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...
b38e7c858218a416ef714554dce933a2