Kingpin-VDF-CZ Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Hru jsem koupil aktivoval na svém ůčtu hra druhý den požadoval koupit??????Poradí mě někdo co mám dělat????Neobdržel jsem odpovět od potpory !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PugMonk Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Hra jde oficiálně koupit jen tady:https://www.escapefromtarkov.com/preorder-page Ostatní stránky neoprávněně prodávají trial klíče s omezenou platností. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroas Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Ani oficiální obchod ti nezajistí že hru budeš hrát. Mě se stal takový komický problém. Já si na oficiálních stránkách v roce 2017 koupil základní edici a potom tu nejlepší. Hrál jsem ji s přáteli do roku 2019 kdy byly do hry přidán úkryt. Pak už mě to přestalo bavit proto že tuhle hru totálně zkonili a cheteři se tu jen hemží. No a tak jsem hru odinstaloval. A před 5 dny jsem se rozhodl ji znovu hrát. Tak se přihlásím na oficiální stránky (píšu přihlásím nemyslím registruji) a zjistím že žádnou hru tu nemám. Tak napíšu podpoře a ta mi řekne sorry kámo na tomhle účtu nic není. Já se ptám jak to že nic není? Tady vám posílám e-fakturu že jsem za hru zaplatil 3900 korun. A on mi na to řekne. Že byl můj účet vytvořen tenhle rok? Jak mohl být vytvořen tento rok když jsem se vůbec neregistroval? Tak že jestli tomu dobře rozumím. Krade se a podvádí ve hře. A teď i jako oficiálně? PugMonku nevím jestli si mě budeš pamatovat. Ale v roce 2017 jsem se s tebou spojil na diskordu. A společně se svým kamarádem jsme se s tebou bavili o zlepšení hry, nápadech a jak by mohl vypadat úkryt. Žádám tě o pomoc. Proto že dohadovat se s podporou. Která mi řekne že to co už dávno vím, že hru nemám (spíš jsem byl okraden) a pak si ani nezkontroluje že jsem si hru i koupil a dodal důkazy že jsem si ji koupil. A líně řeknou to máš kámo blbý my s tím nic dělat nebudeme. Tak mě tahle hra štve ještě víc než před tím. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PugMonk Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 On 7/14/2020 at 6:12 AM, maroas said: Ani oficiální obchod ti nezajistí že hru budeš hrát. Mě se stal takový komický problém. Já si na oficiálních stránkách v roce 2017 koupil základní edici a potom tu nejlepší. Hrál jsem ji s přáteli do roku 2019 kdy byly do hry přidán úkryt. Pak už mě to přestalo bavit proto že tuhle hru totálně zkonili a cheteři se tu jen hemží. No a tak jsem hru odinstaloval. A před 5 dny jsem se rozhodl ji znovu hrát. Tak se přihlásím na oficiální stránky (píšu přihlásím nemyslím registruji) a zjistím že žádnou hru tu nemám. Tak napíšu podpoře a ta mi řekne sorry kámo na tomhle účtu nic není. Já se ptám jak to že nic není? Tady vám posílám e-fakturu že jsem za hru zaplatil 3900 korun. A on mi na to řekne. Že byl můj účet vytvořen tenhle rok? Jak mohl být vytvořen tento rok když jsem se vůbec neregistroval? Tak že jestli tomu dobře rozumím. Krade se a podvádí ve hře. A teď i jako oficiálně? PugMonku nevím jestli si mě budeš pamatovat. Ale v roce 2017 jsem se s tebou spojil na diskordu. A společně se svým kamarádem jsme se s tebou bavili o zlepšení hry, nápadech a jak by mohl vypadat úkryt. Žádám tě o pomoc. Proto že dohadovat se s podporou. Která mi řekne že to co už dávno vím, že hru nemám (spíš jsem byl okraden) a pak si ani nezkontroluje že jsem si hru i koupil a dodal důkazy že jsem si ji koupil. A líně řeknou to máš kámo blbý my s tím nic dělat nebudeme. Tak mě tahle hra štve ještě víc než před tím. Čau. Hele, pojdmě to řešit přes discord. A pak jsem dáme jen zprávu jak to dopadlo. Nebo mi napiš na fb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokisimo Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 ahoj mam problem s kupenim hry som registrovani a prihlaseni ale stale mi pise stačí tlačidlo „Potvrdiť“ potvrdzujete, že máte viac ako 18 rokov. Najprv sa musíte prihlásiť a potom sa prihlásiť do svojho účtu. mate s ty skusnost dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Err0rCZE Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 On 4/4/2022 at 5:16 PM, lokisimo said: ahoj mam problem s kupenim hry som registrovani a prihlaseni ale stale mi pise stačí tlačidlo „Potvrdiť“ potvrdzujete, že máte viac ako 18 rokov. Najprv sa musíte prihlásiť a potom sa prihlásiť do svojho účtu. mate s ty skusnost dakujem Zdarec, vypni překládání stránky, pokud ho máš zapnutý a problém by měl být opraven. Pokud ne, tak mi napiš třeba do SZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel-CZ Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 (edited) Též jsem si koupil hru, načež čekání 20 minut na hru s tím, že to musím vypnout, neb se to nepřipojí, mne naprosto demotivuje dokoupit si vyšší edici. Koupil jsem si hru, abych ji hrál a ne abych koukal na odpočet. Pak spousta českých obchodů hru prodává bez označení beta. Kdo si ji koupí přes obchod bez uvedeného tohoto upozornění, má případně právo na odstoupení od smlouvy. Edited September 15, 2022 by Raziel-CZ oprava překlepů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts