Jump to content

Ludzie do gry poszukiwani :)

KacMac
 Share

Recommended Posts

Drodzy Tarkovicze! 

Już kiedyś pisałem z tym tematem na forum ale niestety z grania nic nie wyszło i teraz wraca chęć rozpoczęcia przygody. 

Poszukuje kompana/kompanów do wspólnej gry/nauki. Kiedyś pograłem solo, najczęściej biegałem na Factory ale nie będę mówił, że umiem grać. Śledzę grę ale nie ma to znaczenia - granie a oglądanie to zupełnie dwa różne światy. Jeśli jesteś bardziej oswojony/oswojona z grą i masz chęć przekazać swoją wiedzę lub wspólnie się nauczyć przetrwać, pisz śmiało!  

Kontakt:

Steam: https://steamcommunity.com/id/KacMac/

Discord: KacMac#6914

Ts: bananowiec.ddns.net (pingujcie użytkownika: KacMac lub Kacpɘr - dwie nazwy bo dwa różne klienty)

Postaram się odpisywać na bieżąco. 

Ps. Mam 25 lata jeśli ma to jakieś znaczenie  

Wysłałem zapro na discordzie.
Aktualnie gram w 2kę z kumplem który też jeszcze nie ogarnia w 100%, ale powiedzmy tak na 75%, ja sam grałem 2 wipe'y, udało mi się zdobyć kappa container, ale potem miałem 2 wipe'y przerwy, no i teraz wróciłem - myślę że ogarniam dostatecznie grę by Ci pomóc się odnaleźć w tarkovie. Mam nadzieję zebrać 5osobowy zespół na okazyjne wypady, jednak do stałej gry preferujemy 2/3 osobowe składy. 

PS. Ja i kumpel oboje mamy 25

• 3 weeks later...