SergiuAND Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Salutare , Eram pe Custom , dupa ce am batut un player , in timp ce il lootam , am auzit extrem de multi pasi deodata ... apoi s-a oprit dintr-o data ... Omu' zbura ... Venise cu securea deasupra mea . Avea speed , nici nu puteam sa il urmaresc, am avut noroc ca pe cat de codat era , zbura toata harta , si avea un speed incredibil , pe atat de noob era , avea lvl 31 , l-am batut cand s-a apropiat putin ... Ideea e ca nu am cum sa ii dau report pentru ca eu l-am batut nu m-a batut el pe mine . I-am luat Dog tagu' , e vorba de unu <name> , pe dog tag scrie ora si data si minutu deci se poate verifica probabil demo sa se vada ca e codat ... <deleted content> Cum ii pot da report in cazul acesta ? O zi frumoasa in continuare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarc Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 @SergiuAND In cazul in care il omori tu, nu poti raporta in joc. Din cate stiam, exista o metoda de a raporta pe canalul original de Discord , dar numai moderatorilor de acolo trimitand un mesaj privat (ceri voie sa stii daca poti trimite). O singura poza si un text de convingere nu ajuta deloc ... trebuie sa ai o inregistrare, de exemplu facuta cu Shadow Play (care are posibilitatea de a salva ultimile minute (depinde de setari)) sau un echivalent si urcata pe YouTube in modul nelistat. Le trimiti scurtatura la acel video si cu comentariul tau si cam atat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergiuAND Posted August 28, 2022 Author Share Posted August 28, 2022 Hmmm , sincer e o prostie ... Eu oricum nu am murit in raidu ala deci imi e indiferent , e vorba ca vreau sa ajut la golirea codatilor ... nu am nici-un video ... dar se pot verifica log'uri (de aceea am pus poza sa se vada data si ora si cine l-a omorat si pe cine a omorat ... ) daca au sistemu asta ... In fine ... Sa ramana codat asa ... E pacat ca sunt playeri care renunta la joc daca da de un asemenea superman ce zboara cu securea prin aer ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarc Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Nimeni nu se apuca sa verifice inregistrarile doar pentru ca tu le arati o poza cu un presupus trisor. Daca nu vrei sa-ti dai mai multa silinta, sa nu te astepti ca BSG sa pocneasca din degete si toti trisorii sa dispara ca prin farmec. Imi pare rau ca gandesti asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergiuAND Posted August 29, 2022 Author Share Posted August 29, 2022 Man , nu cred ca m-ai inteles ... Nu am demo pe acel meci ... nu fac record la fiecare meci , prin urmare nu am mai multa dovada ... Eu doar am intrebat daca exista alta metoda de a anunta un codat ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarc Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Probabil te-am judecat prea tare. Dar daca vrei sa ajuti, trebuie sa ai in permanenta "Shadow Play" in memorie, gata de actiune (probabil iti va altera cateva FPS-uri). Doar apesi o combinatie de taste si gata proba. Nu mai spun ca iti poti analiza propriile greseli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherifu Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Salut @SergiuAND, in majoritatea cazurilor, raportarea codatilor se face doar prin butonul de la death screen. Totusi, in cazuri speciale, in care e evident ca jucatorul triseaza prin teleportare, speed hack, no-clipping, ne poti trimite o inregistrare video si se vor lua masuri impotriva celui in cauza. Ne pare rau pentru inconvenient, dar te rugam sa te abtii din a posta poze cu numele inamicilor, acuzandu-i de cheating, asta nu ne ajuta cu nimic si este contrar regulamentului de pe forum. Succes in Tarkov! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts