MaykelSok Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Witam posiadam podzespoły Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC LHR 10GB GDDR6X HyperX 16GB 3200MHz CL16 Fury x2 czyli w sumie 32gb AMD Ryzen 7 3800X 8-Core Processor 3.90 GHz MSI B450 GAMING PLUS MAX FSP/Fortron HYDRO K PRO 750W 80 Plus Bronze gram na 2715x1527 (16:9) Mam srednio na mapach 60/70 fps (poza factorka 120) a kiedy zaczynam korzystac z przyrządów celowniczych spada mi do 40/45 fpsow Wydaje mi sie ze przy takich parametrach powinno byc duzo wiecej tych fpsow Niżej wrzucam pare screenow Doadm ze nie uzywam postfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbobear Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Hej, Scopy niestety są trochę zbugowane i często powodują spadki fps. Zmiany DLSS mogą pomóc, zazwyczaj wyłączenie go pomaga, ale widzę, że juz masz wyłączony, spróbuj włączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caleb59 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 (edited) Nic to nie da, problem z lunetami jest opisywany od lat. Renderowanie Picture in Picture, czyli w lunecie masz 2x renderowany obraz gry co strasznie przymula wydajność. W najnowszym Q&A Nikita obiecał przerobić system lunet w grze, co z tego wyjdzie zobaczymy... Quote Q: What about the optics overhaul part 2? A lot of the longer range scopes are completely unusuable due to awful oversized reticles with either fixed or niche zoom levels. Also, I weep every time I see an ACOG in-game. N: We want to make them better for the release Edited March 5, 2023 by caleb59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts